2016 KPSS Önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

​ÖSYM, 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) önlisans oturumu tamamlandı.  2016 KPSS Önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS sonuçları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

2016 KPSS Önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak?
30 Ekim 2016 Pazar 17:11

ÖSYM tarafından yapılan 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans sonuçları henüz açıklanmadı. binlerce önlisans mezunu sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor.  2016 KPSS önlisans adaylarının sınav sonrası en çok merak edeceği konulardan biride sınav sonuçları. 2016 KPSS önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar haberimizde. 

2016 KPSS Önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adaylar 120 soruluk genel yetenek ve genel kültür sorularına tabi tutuldu. Önlisans adayları için yapılan sınavın sonuçları hakkında ÖSYM tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Sonuçların 20 Kasım'da yapılacak olan ortaöğretim sınavından bir hafta sonra açıklanması bekleniyor.


Sonuçlar nasıl öğrenilecek?

KPSS Önlisans sonuçları her zaman olduğu gibi ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ internet adresinden öğrenilebilecek. Sonuçları öğrenebilmek için adaylar TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapması gerekiyor.

KPSS Önlisans Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.