2016 Ehliyet sınavı sonuçları açıklandı mı? MTSAS sonuçları öğren

14 Mayıs 2016 Pazar günü gerçekleştirilen Motorlu Taşıt Kursiyerleri Sınavı (STAS) sonucu açıklandı mı? Ehliyet sınav sonucu açıklandığı an anında sitemizden öğrenebilirsiniz. 14 Mayıs 2016 Ehliyet sonuç tıkla ve öğren.

2016 Ehliyet sınavı sonuçları açıklandı mı? MTSAS sonuçları öğren
26 Mayıs 2016 Perşembe 14:30

Yılda 6 kez yapılan Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı (MTSAS)12 gün önce yapıldı. 14 Mayıs Cumartesi yapılan Sınavın yapılmasından sonra adayların en çok merak ettiği ehliyet sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oluyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2016 MTSAS sonuçlarını ne zaman açıklayacak? 

2016 yılı içerisinde gerçekleştirilen Ehliyet Sınavı yazılı uygulaması 14 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşti. MEB tarafından yapılan yazılı sınavın soru ve cevapları sınava giren binlerce aday tarafından merak ediliyor. MEB, önceki yıllarda yaptığı MTSAS soru ve cevaplarını sınavdan kısa bir süre içersinde açıklamıştı. Ehliyet sınavından başarılı olabilmesi için 100 üzerinden 70 tam puan alması gerekiyor. Bu yüzden sınava giren adaylar 14 Mayıs Cumartesi yapılan MTSAS sonuçlarını merakla bekliyordu. MEB Ehliyet sınavı soonuçlarının gün içerisinde açıklanması bekleniyor.  

MTSAS  sonuçları açıklandığı an bilgi sahibi olmak istiyorsanız, Kamu Saati uygulamamızı indirebilir ve açıklandığı an bildirim alabilirsiniz. Kamu Saati uygulamamızı indirmek için TIKLAYINIZ

 

2016 Ehliyet Sınavı Sonucunuzu Öğrenmek için TIKLAYINIZ  (Sonuçlar açıklandığında aktif olacaktır)


Etiketler; #ehliyet #mtsas
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.