2015 AÖF Güz Dönemi vize sınav sonuçları açıklandı

12-13 Aralık’ta yapılan AÖF sınavı sonuçları ne zaman açıklandı? 2015 AÖF Güz Dönemi Vize sınav sonuçlarını öğrenciler merakla bekliyordu. 2015 AÖF sınav sonuçları açıklandı? Tüm detaylar haberimizde…

2015 AÖF Güz Dönemi vize sınav sonuçları açıklandı
28 Aralık 2015 Pazartesi 17:31

Açıköğretim öğrencilerin devam zorunluluğu olmadan, sadece derslere girerek okudukları üniversitedir. Şu an iki üniversite açıköğretim fakültesi hizmeti vermektedir. Birisi Eskişehir Anadolu Üniversitesi diğeri de Erzurum Atatürk Üniversitesi. Bu iki üniversite de vize ve final uygulaması yapmaktadır. Öğrenciler üniversite yönetiminin belirlediği tarihlerde vize ve final sınavına girerler.

2015 AÖF Güz Dönemi vize sınavları 12 - 13 Aralık'ta yapılmıştı. Sonuçar ise henüz açıklanmadı.

Sonuçlar açıklanınca sonuç sayfasına gidecek aktif bağlantı aşağıda verilecektir.


2015 AÖF SINAV SORU VE CEVAPLARI

AÖF 2015 SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Anadolu Üniversitesi'nin iktisat, işletme, kamu yönetimi, edebiyat gibi bölümlerinde okuyan öğrenciler açıköğretim sınav sonuçlarını açık öğretim fakültesinin öğrenci girişi bölümünden öğrenebilirler.

aof 2015 güz dönemi sınav sonuçları

Bu sistem üzerinden öğrenciler T.C. Kimlik Numaralarını ve öğrenci şifrelerini girerek sonuçlarını öğrenebilirler. Fakülteye yeni kaydolan öğrencilerin şifrelerini kayıt esnasında almış olmaları gerekmektedir.

Öğrenci eğer şifresini bilmiyorsa ve unuttuysa bu sayfada yer alan "Şifremi unuttum / şifrem yok" bölümünden veya "tek kullanımlık kod ile oturum açmak istiyorum"bölümünden oturum açıp sonuçlarını öğrenebilirler.

2015 AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?


Geçtiğimiz yıllardan edinilen deneyimlere göre AÖF sınav sonuçları sınavın yapılmasını takip eden 15 gün içerisinde açıklıyor. Sınavların açıklanmasının ardından öğrenciler sonuçlarını sistemden T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile görebilirler.

YENİ AÖF DEĞERLENDİRME SİSTEMİ


AÖF daha önce kullandığı Bağıl Değerlendirme Sistemi’ni kaldırarak yerine “Öğrenci Değerlendirme Sistemi” getirdi. Yeni sisteme göre öğrencilerin bir dersten başarılı sayılabilmesi için en az 35 ve üzerine puan alması gerekiyor.

AÖF 2015 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVI NE ZAMAN?


AÖF, İktisal ve İşletme Fakülteleri lisans ve ön lisans programları için güz dönemi final sınavı 23-24 Ocak 2016 tarihlerinde yapılacak.

Eğitim haberleriyle ilgili tüm gelişmeleri bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
%C5%9Eahin+%C5%9Fek%C3%BCm - 8 yıl önce
Çalışmadığım halde yüksek aldim :)
Misafir Avatar
Ali - 8 yıl önce @%C5%9Eahin+%C5%9Fek%C3%BCm
Mezun olunca da Üniversite mezunu olduğun yalanına inanırsın işte. Sözde üniversite okuyorsunuz AÇIKTAN. Sadece Türkiye'de olan ve insanlara üniversite mezunu olduğu hayalini satan bir uygulama.
Avatar
sibel - 8 yıl önce
bu eğitim modeli çok sağlıklı gelmiyor bana. İnsanlar ezberleyip geçiyor. sosyalleşme yok. Bu tarz üniversite modelleri sağlıklı değil