17.Dönem POMEM Özel Harekat Yedek Aday Yerleştirme Sonuçları Açıklandı!

17.Dönem POMEM Özel Harekat Yedek Aday Yerleştirme Sonuçları açıklandı. POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? POMEM Özel Harekat Yedek Aday Yerleştirme sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

17.Dönem POMEM Özel Harekat Yedek Aday Yerleştirme Sonuçları Açıklandı!
18 Mayıs 2016 Çarşamba 14:42

17.Dönem POMEM Özel Harekat Yedek Aday Yerleştirme sonuçlarını merakla bekleyenler için güzel haber geldi. POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? POMEM Özel Harekat Yedek Aday Yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 17.Dönem POMEM sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

17.Dönem POMEM Özel Harekat Yedek Aday Yerleştirme Sonuçları Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesinde yayımlandı. Söz konusu sınav sonuçları.

Konuya ilişkin Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sayfasından yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"17.Dönem POMEM Özel Harekat yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. 

17.Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine Özel Harekat branşlı polis memuru olarak yetiştirilmek üzere 36 yedek adayın planlaması yapılmıştır. 

Tüm adaylara ilanen duyurulur."

17.Dönem POMEM Özel Harekat Yedek Aday Yerleştirme Sonuçları İçin TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.