17 Aralık 2016 MTSAS Ehliyet Soru ve Cevapları burada

17 Aralık Ehliyet sınavı soru ve cevapları açıklandı mı? Tek oturum olarak gerçekleştirilen MTSAS soru ve cevapları merak ediliyor. Ehliyet soru ve cevapları ile ilgili detaylar haberimizde.

17 Aralık 2016 MTSAS Ehliyet Soru ve Cevapları burada
17 Aralık 2016 Cumartesi 12:50

17 Aralık 2016 tarihinde yapılan ve binlerce Sürücü adayının girdiği Özet Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı sona erdi. 60 dakika süren sınavda adaylar 60 soruya yanıt verdi. Peki Ehliyet sınavı soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? Adaylar başarılı olmak için kaç  puan alması gerekiyor. MTSAS, Ehliyet sınavı ile ilgili detaylar haberimizde. 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan  adaylar, Ehliyet Sınavı soru ve cevaplarını merak ediyor. MEB henzü soru ve cevapları açıklamadı. Sonuçlar açıklandığı an haberimizden ulaşabilirsiniz. 

MTSAS sınavında geçme notu kaç olacak?

Ehliyet sınavına girecek adaylar;  İlk Yardım testinden 12, 

Trafik ve Çevre testinden  23

Araç Tekniği testinden  9

Trafik Adabı testinden  6 soruya yanıt verecek. 

Kursiyerlerin sorulara verdikleri doğru cevap sayıları tespit edilir, yanlış cevaplar dikkate alınmaz. Tespit edilen doğru cevap sayıları üzerinden 100 puandan hesaplamayapılır. 100 üzerinden 70 ve üzeri puan alan kursiyer başarılı sayılacak.

MEB Ehliyet sınavı ile ilgili en güncel haberlere Kamu Saati sayfamızı takip ederek ulaşabilirsiniz. 

Kamu Saati Uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook sayfamızı beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter Sayfamızı takip etmek için TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abbas - 7 yıl önce
Ben 3 kez girdim alamadım ben aynı sınav soruları evde çözüyorun 50 soruda 8 yanlış bırakıyorum bu girdiyim sınavları tekrar bakılmasın nasıl olur