YGS sonuçları 2017 - ÖSYM Sonuç sorgulama ekranı

2017 YGS sonuçları sonuc.osym.gov.tr açıklandı. ÖSYM YGS sonuç sorgulama ekranı. 12 Mart 2017 tarihinde yapılan YGS sonuçları ÖSYM sınav takvimine göre ne zaman açıklanıyor? YGS ile ilgili en güncel ve son dakika haberlerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

YGS sonuçları 2017 - ÖSYM Sonuç sorgulama ekranı
28 Mart 2017 Salı 17:16

2 milyondan fazla adayın katıldığı 2017 YGS sonuçlarının açıklanmasına saatler kaldı. ÖSYM sınav takvimine göre YGS sonuçları 28 MArt 2017 tarihinde açıklanacak. Sınava giren adaylar sonuçların açıklanmasını dört gözle bekliyor. 2017 YGS sonuç sorgulama ile ilgili merak edilenler kamusaati.com adresimizde. 

12 Mart 2017 Pazar günü gerçekleşen Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarını ÖSYM yayımladığı sınav takviminde, 28 Mart 2017 Salı günü açıklanacağını daha önceden duyurmuştu.

ÖSYM YGS Sonuçlarının açıklandığını resmi internet sitesinden duyurdu.

12 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilen Yükseköğretime Geçiş Sınavına (2017-YGS) değerlendirme işlemleri tamamlanmış olup sınav sonuçları, 28 Mart 2017 tarihinde saat 17:15’den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden açıklanacaktır. Adaylar, sınav sonuçlarını yukarıda belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

2017-LYS’ye katılacak tüm adaylara şimdiden başarılar diler, adayların ve kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

 

ÖSYM YGS Sonuçlarını açıkladı. Aşağıdaki bağlantıdan YGS sonuçlarına ulaşabilirsiniz. 

YGS Sonucunuzu Öğrenmek için TIKLAYINIZ


Etiketler; #ÖSYM #ygs
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.