YGS puanı ile girilebilecek 2 ve 4 yıllık bölümler 2017

ÖSYM YGS sonuçlarını açıkladı. Peki YGS puanı ile hangi bölümler tercih edilebilir? 2 yıllık ve 4 yıllık lisans önlisans taban puanlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Adalet, Hukuk gibi bölümler tercih edilebiliyor mu? 6 farklı puan türünde ygs ile alan 2 ve 4 yıllık bölümler kamusaati.com adresimizde.

YGS puanı ile girilebilecek 2 ve 4 yıllık bölümler 2017
28 Mart 2017 Salı 17:34

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2017 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarını resmi internet sitesinden açıkladı. Sınav sonucunu öğrenen adaylar, YGS ile girilebilecek bölümleri merak ediyor. Peki YGS ile hangi bölümler tercih edilebilir? 2 yıllık Önlisans ve 4 yıllık Lisans tercih edilebilecek bölümleri sizler için derledik.

2 milyondan fazla adayın ter döktüğü YGS sonuçları nihayet açıklandı. Sınav sonucunda adaylar ÖSYM tarafından açıklanacak 2017 YGS sayısal verileri merak ediyor. ÖSYM'nin sitesi şuan için yoğunluktan dolayı ulaşılamaz durumda. Akşam saatlerinde ÖSYM'nin sayısal verileri ve standart sapmaları açıklaması bekleniyor. 

2017 YGS puanı ile hangi bölümlere gidilebilir?

6 Farklı Puan türünde hesaplanan YGS Sonuçları açıklandı. Adaylar, YGS -1,2,3,4,5,6 puanlarını öğrendi. Adaylar sınav puanlarını öğrendikten sonra, YGS ile girilebilecek bölümleri araştırıyor. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak, YGS puanı ile alan bölüm ve üniversitelere ulaşabilirsiniz

YGS puanı ile hangi bölümlere girilebilir? 2017 YGS girilebilecek bölümler için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.