YGS'de soru iptali oldu mu? 2017 YGS Tartışma Platformu

ÖSYM YGS sonuçlarını açıkladı. Peki 2017 YGS'de hatalı soru var mı, iptal soru oldu mu? Sonucu öğrenen adaylar sosyal medya da soruları tartışıyor. ÖSYM YGS ile ilgili en güncel haberlere kamusaati.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

YGS'de soru iptali oldu mu? 2017 YGS Tartışma Platformu
28 Mart 2017 Salı 17:55

Öğrenci Seçme ve Yerleşirme Merkezi (YGS) 2017 YGS sonuçlarını açıkladı. Sınava giren adaylar ÖSYM'nin açıklaması ile puanlarını öğrendi. 12 Mart 2017 tarihinde gerçekleşen YGS'de bu zamanana kadar hatalı soru var mı, ÖSYM soru iptal edecek mi? tartışılıyordu. ÖSYM'nin YGS ile ilgili sayısal verileri açıklaması ile birlikte 'soru iptali oldu mu' merak ediliyor. 

ÖSYM, 28 Mart 2017 Salı Günü YGS Sonuçlarını açıkladı. Sınava giren 2 milyondan fazla aday, YGS'de iptal soru oldu mi diye merak ediyor. ÖSYM tarafından açıklanan verilere baktığımızda, soru iptali ve hatalı soru söz konusu gözükmüyor. YGS'ye giren bazı adaylar, sorulardan bazılarının hatalı olduğunu iddia etmiş ve itirazda bulunmuştu. 

ÖSYM'nin YGS ile ilgili sayısal verileri açıklaması bekleniyor. Sayısal veriler açıklandığının da soru iptali olup olmadığını öğrenebileceğiz. YGS'de hatalı soru olduğunu düşünüyorsanız, sayfamızın sonunda yer alan "Yorum" kısmına düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 

2017 YGS ile Hangi Bölümler Tercih Edilebilir? Öğrenmek için TIKLAYINIZ


Etiketler; #ygs #2017 YGS
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tekin - 7 yıl önce
inş kör olmuşumdur bu nasıl bi sonuç
Avatar
abdüllatif - 7 yıl önce
türkçeden 1 soru iptal olması gerekiyordu neden olmadı ki