Mühendislik Tamamlama Sınavı Yerleştirme Sonuçları açıklandı

ÖSYM, Mühendislik Tamamlama Sınavı Yerleştirme Sonuçlarını açıkladı.

Mühendislik Tamamlama Sınavı Yerleştirme Sonuçları açıklandı
05 Ekim 2017 Perşembe 14:30

ÖSYM, Mühendislik Tamamlama Sınavı Yerleştirme Sonuçlarını açıkladı. "Mühendislik Tamamlama: Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı" Yerleştirme Sonuçlarını açıkladı.

ÖSYM söz konusu duyurusunda şu ifadelere yer verdi:

"2017-Mühendislik Tamamlama: Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

2017-Mühendislik Tamamlama sınavı sonuçlarına göre tercih yapan adayların yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Yerleştirme sonuçları, 05 Ekim 2017 tarihinde saat  11:20’den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacak olup adaylar, yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ilgili Üniversite tarafından 06-12 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu Üniversiteye süresi içinde başvurmaları gerekmektedir.

Yerleştirme  sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek'te sunulmuştur.

Adaylara saygıyla duyurulur."

Yerleştirme Sonuçları

Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.