MTSKS'de 48 'joker' yakalandı

Diyarbakır ve Batman’da bugün yapılan Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursiyer Sınavı’na, başkasının yerine girdiği belirlenen toplam 56 kişi yakalandı.

MTSKS'de 48 'joker' yakalandı
07 Ekim 2017 Cumartesi 21:40

İki ilde toplan 56 'joker' yakalandı. Diyarbakır ve Batman’da bugün yapılan Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursiyer Sınavı’na, başkasının yerine girdiği belirlenen toplam 56 kişi yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi:

"İlimiz Diyarbakır'da 07.10.2017 günü 14 okulda yapılan Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursiyer Sınavı (MTSKS) ile ilgili olarak ’joker’ tabiriyle ifade edilen (başkasının yerine sınava girecek şahısların) yakalanmasına yönelik yapılan çalışma sonucu 48 joker şahıs tespit edilmiş olup, asıl sınava katılması gereken 48 kursiyer ve 48 joker şahıs olmak üzere toplam 96 kişiye resmi belgede sahtecilik suçundan işlem yapılmıştır"

Öte yandan Batman'da başkasının yerine Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursiyerleri Sınavı'na (MTSKS) girmeye çalışan 8 kişi yakalandı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.