MEB MTSKS-3 Soru ve Cevapları Açıklandı

MEB Ehliyet sınavı MTSK bugün gerçekleşti. Saat 14.00'da başlayan sınavda sürücü adayları 50 soruya yanıt verdi. Sınavdan çıkan adaylar Ehliyet Sınavı MTSKS-3 soru ve cevaplarını merak ediyor. İşte detaylar.

MEB MTSKS-3 Soru ve Cevapları Açıklandı
01 Ağustos 2017 Salı 18:50

2017 MTSKS-3 sınavı bugün gerçekleştirildi. MEB Ehliyet sınavı bugün saat 14.00'da başladı ve sürücü adayları sınavda 50 sorudan sorumlu tutuldu. Peki Ehliyet Sınavı MTSKS-3 soru ve cevapları yayımlandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Sınavı (MTSKS)  29 Temmuz 2017 Cumartesi günü (bugün) gerçekleştirildi. Ehliyet Sınavında adaylar, İlk Yardım, Trafik ve Çevre, Araç Tekniği, Trafik Adabı Dersinden sorulan sorulara yanıt verdi. Peki sorular nasıldı? 2017 Ehliyet sınavı soru ve cevapları yayımlandı mı? 

Milli Eğitim Bakanlığı, (MEB), 2017 Yılı Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı MTSKS-3 bugün yapıldı. Binlerce sürücü adayının girdiği MTSKS-3, sınavı saat 14.00'da başladı ve tek oturum şeklinde gerçekleşti.  Peki MTSKS-3 soru ve cevapları açıklandı mı? İşte Ehliyet Sınavı ile ilgili detaylar...

Sınavdan çıkan adaylar soruların cevaplarını merak ediyor. MEB MTSKS-3 Soru Kitapçığını ve Cevaplarını açıkladığında haberimizden öğrenebilirsiniz.


1. Grup Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları için TIKLAYINIZ.

2. Grup Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.