LYS sınavında toplu ulaşım ücretsiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 10 -11 - 17- 18 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) girecek öğrenci ve görevlilere toplu ulaşım araçlarının ücretsiz hizmet vermesini kararlaştırdı.

LYS sınavında toplu ulaşım ücretsiz
08 Mayıs 2017 Pazartesi 19:26

İstanbul'da, 10 -11 - 17- 18 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) girecek öğrenci ve görevlilere toplu ulaşım araçları ücretsiz hizmet verecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantılarının ilk birleşiminde, AK Parti ve CHP Grup Başkan Vekillerince LYS sınavlarında toplu ulaşım araçlarının öğrenci ve görevlilere ücretsiz hizmet vermesi için önerge verildi. Önerge, Meclis Üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Öğrenci ve görevlilerin sınav yerlerine rahat ulaşabilmesi amaçıyla alınan karara göre; 2017-ÖSYS kapsamında 10 - 11 - 17 - 18 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) girecek öğrenci ve görevliler, sınav giriş veya görevli belgelerini ibraz ederek, İETT Otobüsleri, Otobüs A.Ş. Otobüsleri, Özel Halk Otobüsleri, Metrobüs, Nostaljik Tramvay ve Tünel) araçları, Şehir Hatları Vapurları, Özel Deniz Motorları, Tramvay, Metro, Hafif Metro, Füniküler, Teleferik ve Kadıköy Moda Nostaljik Tramvayı ücretsiz olarak kullanabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.