LYS Matematik Geometri soruları ve cevapları burada 11 Haziran 2017

Yüzbinlerce adayın katıldığı LYS-1 matematik ve geometri sınavı soruları ve cevapları merak ediliyor. LYS'nin en zor sınavlarından olan LYS-1 Mat 2 sınavı sona erdi. Ortak alan matematik ve geometri sınavında adaylara 80 soru soruldu. Adaylar 50 matematik, 30 geometri çözdü.11 Haziran 2017 LYS matematik soruları yayımlandı mı? Matematik geometri soruları ve cevapları haberimizde.

LYS Matematik Geometri soruları ve cevapları burada 11 Haziran 2017
11 Haziran 2017 Pazar 12:15

11 Haziran 2017 tarihinde gerçekleşen Lisans Yerleştirme Sınavı Matematik oturumu sona erdi. Yüzbinlerce adayın ter döktüğü LYS-1 Matematik soru ve cevapları merak ediliyor. Saat 10.00'da başlayan ve 135 dakika süren LYS-1 Matematik soru ve cevapları yayımlandı mı? 2017 LYS-1 Matematik Geometri Soru ve Cevapları ile ilgili merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz. 

LYS-1 Matematik- Geometri Soruları ve Cevapları

11 Haziran 2017 Pazar günü yapılan ve yüzbinlerce adayın girdiği LYS-1 Matematik Geometri sınavı sona erdi. Sınava giren ve sınavdan çıkan binlerce aday, ÖSYM'nin sınavda soruları tartışıyor. Sizlerde sayfanın en altındaki yorum bölümünü kullanarak hatırladığınız matematik ve geometri sorularını yazabilirsiniz. Yorumunuz editörümüz tarafından kontrol edilip bu sayfaya, bu bölüme eklenecektir. 

2017-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS-4, LYS-1, LYS-2, LYS-5, LYS3) Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı
 

ÖSYM LYS-1 Matematik ve Geometri sorularını henüz yayımlamadı. Sorular ve cevaplar yayımlandığı an buraya link olarak eklenecektir. Sorular yayımlandığı an ücretsiz bildirim almak isterseniz uygulamamızı indirebilirsiniz. İndirmek için tıklayınız.

Pelin Sorusu Cevabı Ne? Öğrenmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burak - 7 yıl önce
Hocam bu kadar da zor sorulmaz yahu.İnsaf yani denemelerde ortalama 55 net çıkaran birisi olarak sadece 38 soru işaretleyebildim.Ayıp ama amaçları nedir ki yani elemek için bu kadar da saçama zorlamak neyin kafası yani ?

Ayrıca çıkmayacak denilen konuardan da çıkması işin başka bir saçma yanı.

Ösym bu işi iyice eline yüzüne bulaştırdı.
Avatar
Feride akcan öğrenci velisi - 7 yıl önce
Yazıklar olsun ÖSYM çocuklarımızın emeklerine yazık ettiniz. Müfredattan kaldırdık dediğiniz soruları sormak ne demek...
Avatar
Ferhat - 7 yıl önce
Kolaydı veya zordu asıl sorun şu; kalktı denilen konulardan gelen sorulara ne olacak ? İptal durumu söz konusu mu ?
Avatar
mehmet - 7 yıl önce
cevaplarburda falan degil niye milletin zamanini harciyorsunuz
Avatar
Zeynep - 7 yıl önce
Matematik geçen yıla göre biraz daha zordu, geometride görmediğim konulardan sorular çıktı.