ALES giriş belgeleri yayımlandı

ÖSYM, Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) İlkbahar Dönemi sınav giriş belgelerini yayımladı. ALES ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

ALES giriş belgeleri yayımlandı
27 Nisan 2017 Perşembe 13:50

ÖSYM, ALES giriş belgelerini yayımladı. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) İlkbahar Dönemi Sınavı için sınav giriş yerleri belli oldu. ÖSYM tarafından yapılan duyuruda, 2017 ALES (İlkbahar Dönemi) Sınava Giriş Belgelerinin yayımlandığı kaydedildi.

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"7 Mayıs 2017 tarihinde saat: 10.00'da yapılacak olan 2017 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına (2017 ALES- İlkbahar Dönemi) ;başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir.

2017 ALES (İlkbahar Dönemi) saat:10.00'da başlayacak olup sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 09.45'ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

Adaylara saygı ile duyurulur."

ALES Sınav Giriş Belgelerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.