2017 TEOG 1.nakil sonuçları ne zaman açıklanıyor? MEB sorgulama ekranı

TEOG 1. nakil başvurularının bugün son günü olması nedeniyle öğrenciler tekrar heyecanla beklemeye başlayacak. Tercih yerleştirme sonuçlarını bekleyen öğrenciler 'TEOG 1.nakil sonuçları ne zaman açıklanıyor' sorusunu yöneltiyor. İşte detaylar...

2017 TEOG 1.nakil sonuçları ne zaman açıklanıyor? MEB sorgulama ekranı
18 Ağustos 2017 Cuma 19:50

TEOG 1. nakil başvuruları bugün son. Öğrenciler bu  başvuru ile ilk haklarını tamamladı. Üç hakka sahip olan öğrenciler ek tercih başvurularının ardından tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor.  MEB'in açıkladığı boş kontenjanlar ile tercihlerini sunan öğrenciler tekrar bekleyişe geçti. TEOG 1.nakil sonuçları ne zaman açıklanıyor? İşte detaylı bilgi...

14 Ağustos Pazartesi günü başlayan TEOG 1.nakil başvurularının sonuçlarının duyurulması https://e-okul.meb.gov.tr/  http://www.meb.gov.tr/ http://oges.meb.gov.tr/ adresleri üzerindenyapılacak. Milli Eğitim Bakanlığının TEOG tercih, nakil ve yerleştirme işlemi takvimine göre yerleştirmeye esas TEOG 1.nakil sonuçları 21 Ağustos 2017 tarihinde resmi olarak ilan edilecek. Ancak TEOG 1.nakil sonuçlarının ne zaman açıklanacağıyla ilgili kesin bir saat belirtilmiyor ama erken saatlerden itibaren TEOG 2017 1.nakil sonuçları ve yeni boş kontenjanlarının erişime açılması bekleniyor.

2017 TEOG 1.nakil sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Tercih sonuçları MEB tarafından duyurulacak. Öğrenciler T.C. kimlik numarası ve okul numarası girerek sonucu görebilecek. Bun yapmak için  21 Ağustos 2017 tarihine kadar beklemeniz gerekiyor. Çünkü TEOG 1.nakil sonuçları 21 Ağustos 2017 tarihinde resmi olarak ilan edilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.