2017 LYS Sonuçları Ne Zaman, Saat Kaçta Açıklanacak?

ÖSYM 2017 LYS Sonuçlarını ne zaman açıklayacak? 1 Milyondan fazla adayın ter döktüğü LYS maratonu sona erdi. LYS 1, LYS 2, LYS 3, LYS 4 ve LYS 5 sınav sonuç tarihi ve saati ile ilgili merak edilenlere Kamu Saati sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

2017 LYS Sonuçları Ne Zaman, Saat Kaçta Açıklanacak?
18 Haziran 2017 Pazar 12:40

Yüz Binlerce adayın kaderini belirleyen Lisans Yerleştirme Sınavları sona erdi. Sınavdan çıkan adaylar, LYS sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağını merak ediyor. ÖSYM LYS Sonuçlarını Ne Zaman Açıklayacak? LYS sonuçları ne zaman açıklanacak? LYS sınavlarına katılan yüz binlerce öğrenci LYS sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. 18 Haziran 2017 tarihinde sona eren LYS Sınavlarının sonuçları ne zaman açıklanacak? Peki LYS sonuçları saat kaçta açıklanacak? Türkiye'de son günlerde yaşanan karışıklıklar LYS sonuçlarının açıklanmasını erteler mi?

LYS SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK

ÖSYM 2017 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarını 11 Temmuz 2017 tarihinde açıklayacak. 1 Milyondan fazla aday, o gün sonuçların saat kaçta açıklanacağını merak ediyor. 

ÖSYM'nin sınav sonuçlarını genelde sabah 10, öğleden sonra 14.30 ve 16.30 gibi açıkladığı biliniyor. ÖSYM son zamanlarda sınav sonuçlarını öğlen 14.00 veya gece 00.00 da açıklıyor. Sonuçlar duyurulduğunda LYS sonuç açıklama sistemi yoğunluk yaşayacağından, sonuçların akşam saatlerinde açıklanması bekleniyor. 
 

Sonuçların açıklanması ile birlikte ÖSYM'nin açıklama sisteminde çökmeler yaşanabilir. Bu yüzden siteye aşırı yüklenmemek gerekiyor.  LYS sonuçlarının açıklandığı an ücretsiz bildirim almak isterseniz android uygulamamızı yükleyin.

Andrid uygulamamızı indirmek için tıklayınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.