2016 LYS sonuçları açıklandı - LYS sonuç sorgula öğren

Yüzbinlerce öğrencinin merakla beklediği LYS sonuçları açıklandı. ÖSYM tarafından 18 Temmuz'da açıklanacağı duyurulan LYS sonuçları belli oldu. ais.ösym üzerinden lys sonucu sorgula öğren ile ilgili detaylar haberimizde.

2016 LYS sonuçları açıklandı - LYS sonuç sorgula öğren
18 Temmuz 2016 Pazartesi 17:45

Milyonlarca üniversite adayının girdiği 2016 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçları açıklandı. 15 Temmuz 2016 Cuma akşamı hükümete yönelik gerçekleştirilen darbe girişimi sonrasında, LYS sonuçlarının açıklanmasının erteleneceği haberleri yayılmaya başlamıştı. Konu ile ilgili ÖSYM sonuçların belirlendiği gibi 18 Temmuz 2016 tarihinde açıklanacağını ifade etmişti. Beklenen oldu ve nihayet 2016 LYS sonuçları açıklandı. LYS sonuçlarını öğrenmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. 


2016 LYS Sonuçları açıklandı

18-19 ve  25-26 Haziran tarihlerinde LYS-1, LYS-2, LYS-3, LYS-4 ve LYS-5 oturumları gerçekleştirilmişti. Yüzbinlerce üniversite adayının merakla beklediği LYS sonuçları nihayet açıklandı. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak LYS sonuçlarını öğrenebilirsiniz. Adaylar,  ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle öğrenilecek. İşte 2016 LYS sonuçları.

2016 LYS Sonuçları için TIKLAYINIZ 


Etiketler; #lys sonuç
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.