17 Mayıs 2017 - POMEM 20.Dönem Sınav Giriş Belgesi Yayımlandı

Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) 20.Dönem Aday Başvuru, Seçme ve Değerlendirme Sınavı Giriş Belgesini yayımladığını açıkladı. 17 Mayıs 2017 POMEM 20.Dönem Sınav Giriş Belgesi Yayımlandı.

17 Mayıs 2017 - POMEM 20.Dönem Sınav Giriş Belgesi Yayımlandı
17 Mayıs 2017 Çarşamba 21:15

Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) 20.Dönem Aday Başvuru, Seçme ve Değerlendirme Sınavı Giriş Belgesini yayımladığını açıkladı. Polis Akademisinin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruya göre adaylar, ''aday değerlendirme ve seçme sınavına katılacakları başvuru ve sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile polis akademisi internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir açıklaması'' yapıldı. 

Polis Akademisi Daire Başkanlığı duyuru yayımladı

Polis Akademisi Daire Başkanlığı'ndan yayımlanan duyurunun tamamı şu şekide,

''20. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında adaylar şahsen başvuru ve evrak teslimi işlemlerini gerçekleştirecekleri, aday değerlendirme ve seçme sınavına katılacakları başvuru ve sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir. Sınav sonuçları sınav işlemleri sona erdikten sonra Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir. Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.''

Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) 20.Dönem Aday Başvuru, Seçme ve Değerlendirme Sınavı Giriş Belgesine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.