SADED'den yeni eğitim-öğretim yılında öğretmen ve yöneticilere destek!

SADED, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte kendini öğrencilerine, öğrencilerinin eğitim ve öğretimine adamış öğretmen ve eğitim yöneticilerine destek geldi!

SADED'den yeni eğitim-öğretim yılında öğretmen ve yöneticilere destek!
19 Eylül 2016 Pazartesi 13:18

Eğitim ve öğretim yılımız başlarken...

ADANMIŞ ÖĞRETMENLERE VE EĞİTİM YÖNETİCİLERİNE!

Yolu beklenen, sesi özlenen, fotoğrafı saklanan ve elleri öpülen öğretmenim!
Yeni bir yürüyüş başlıyor; her adımın için hayır diliyorum.

Kitaplar, binalar, donanımlar, donatımlar bir yana sen bir yanasın; çünkü sen bunların hiçbiri olmadan da öğretmensin. Eğitim ve öğretimin özüsün, insanlığın sözüsün, çağları aşan ışığın sahibisin.
Emin ol her şey senin elinde! Nasıl istiyorsan öyle süsle şu dünyayı ve dünya ötesini. Kendinin veya en sevdiklerinin nasıl bir doktora muayene olmasını istiyorsan öyle doktorlar yetiştir, davana nasıl bir hakimin bakmasını istiyorsan öyle bir vicdan koy öğrencinin içine, çocuğunu nasıl bir öğretmen yetiştirsin istiyorsan öyle öğretmen ol ve öyle öğretmenler yetiştir. Sakın bunları üniversiteler yapıyor deme, oradakiler de senin öğrencin.
Etrafımızda ne kadar iyilik varsa bir parçası biz öğretmenlerin, kötülüklerin de... 

Adanmış öğretmenim!
Sevgi sende, ilgi sende, umut sende, geçmişin tecrübesiyle şekillenecek gelecek sende. Sen bitmeyen bir mumsun; tohumları asırlık çınar yapansın. Bitmeyensin; birilerinin saatlere sığdırdığı yeteneği ömür boyu sürdüren bir sanatçısın. Sen bir rol değil, bir ekolsün; sen bir imaj değil, inançsın.

Haydi adanmış öğretmenim! Nasıl bir sınıf, okul, bahçe, sokak, mahalle, şehir, ülke, dünya , dünya ötesi istiyorsan öyle başla! Bir öğretmen için hiçbir şey geç ya da geçmiş değildir. Öğretmen sözleriyle her gün yeni bir dünya kurar, güzelleştir her şeyi öğretmenim. Adil, insan ve insanlık sevgisiyle bezenmiş, çevresine duyarlı, ben dilinden ve bencillikten kurtulmuş, vatan ve bayrak sevgisini özümsemiş;istiklal ve istikbal ruhunu kaybetmemiş, hak yemeyen ve hakkını kimseye yedirmeyen çocuklarımız olsun.

Değerli eğitim yöneticileri!
Okuldaki en önemli paydaşınız öğretmenlerdir. Bu uğurda çalışan adanmış öğretmenlerimizin en büyük destekçileri sizler olmalısınız. Başlangıcımızın hayırlı olmasını diliyorum.

Yürüyüşünüz kutlu olsun!

SADED Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Çetinkaya


Etiketler; #saded
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Günün en güzel yazısı