Memur-Sen ve ZCTU arasında eğitim ve ikili işbirliği anlaşması

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Zambiya Sendikalar Konfederasyonu (ZCTU) Heyetini Memur-Sen Genel Merkezinde kabul etti. Kabulde, Memur-Sen ve ZCTU arasında eğitim ve ikili işbirliği anlaşmaları imzalandı.

Memur-Sen ve ZCTU arasında eğitim ve ikili işbirliği anlaşması
26 Mayıs 2017 Cuma 13:00

Memur-Sen, Zambiya Sendikalar Konfederasyonu arasında önemli bir anlaşmaya imza attı. Memur-Sen ve ZCTU arasında eğitim ve ikili işbirliği anlaşmaları imzalandı.

Memur-Sen Genel Merkezinde gerçekleştirilen kabulde Memur-Sen ve ZCTU arasında eğitim ve ikili işbirliği anlaşmaları imzalandı. İmzalanan anlaşmalara ilişkin konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Sendikal birikim ve tecrübelerin paylaşımını son derece önemli görüyoruz. Çalışmalarımızı da bu minvalde geliştirerek sürdürüyoruz” diye konuştu. Zambiya’da faaliyet gösteren ZCTU’nun çalışmaları hakkında heyetten bilgi alan Yalçın, ZCTU’ya çalışmalarında başarılar diledi. 

ZCTU Heyeti adına protokol anlaşmalarını imzalayan ZCTU Elaston Njovu ise, Türkiye’de olmaktan ve Memur-Sen ile ikili işbirliği anlaşmaları gerçekleştirmekten memnuniyet duyduklarını kaydetti. Sendikal anlamda Memur-Sen’in tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirten Njovu, “Emek ve hak mücadelesinin devamlılığı yolunda bu tür anlaşmalar çok önemli” şeklinde konuştu. 

Ziyarette Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi ve Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı ile Memur-Sen Dış İlişkiler Koordinatörü Osman Timurtaş da hazır bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.