Eğitim-Bir-Sen'den 'Yeni Sistem, Yeni Türkiye' konulu konferans

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, “Bu proje öyle FETÖ’den ibaret değil, o adam taşeron. Dünyanın en büyük istihbaratı bunun arkasındadır” dedi.

Eğitim-Bir-Sen'den 'Yeni Sistem, Yeni Türkiye' konulu konferans
06 Mayıs 2017 Cumartesi 18:09

Eğitim-Bir-Sen Niğde Şubesi, Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak'ın konuşmacı olduğu “Yeni Sistem, Yeni Türkiye” konulu bir konferans düzenledi.

Şube Başkanı Hasan Orhan’ın açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan Abdurrahman Dilipak, FETÖ projesinin arkasında dünyanın en büyük istihbaratlarının olduğuna işaret ederek, “Bu proje öyle FETÖ’den ibaret değil, o adam taşeron. Dünyanın en büyük istihbaratı bunun arkasındadır” dedi.

Vali Ertan Peynircioğlu, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’ın da katıldığı konferansa eğitimciler büyük ilgi gösterdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.