Düzce'de 3 kişilik miting yapıldı

Düzce'de yapılan LDP mitingi için geniş güvenlik önlemleri alındı. Ancak mitinge 3 kişi katıldı.

Düzce'de 3 kişilik miting yapıldı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Düzce'de Liberal Demokrat Parti'nin duyurusunu yaptığı ve günlerdir çalışmaları devam eden miting sonunda yapıldı. LDP Milletvekili Adayı İsmail Çelebi tarafından yapılan başvuru sonucunda il merkezindeki Anıtpark Meydanı'nda miting önlemleri alındı. 

Polisin etrafını bariyerlerle çevirdiği miting alanında arama noktaları da oluşturuldu. Ancak mitinge 3 kişinin gelmesi vatandaşlarca şaşkınlıkla karşılandı. 

Türkiye'de 9 milyon kişinin sandığa gitmediğini kaydeden Milletvekili Adayı İsmail Çelebi yaptığı miting konuşmasında sandığa gitme çağrısında bulundu. Sandığa gitmeyen 9 milyon kişinin oy kullanması halinde mecliste bir partinin daha bulunacağını söyleyen Çelebi, partisine oy istedi.

Seçim mitingi için alana geldiği görülen ve 1'inin 18 yaşından küçük olduğu için oy kullanamayacağı tespit edilen gençler miting sırasında Çelebi'ye alkışlarla destek verdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.