Altınok: 'Sandık taşınmayacak yeri belirlenecek.'

İçişleri Bakanı Selami Altınok sandık taşıma ve birleştirme tartışmalarına yeni bir boyut kazandırdı.

Altınok: 'Sandık taşınmayacak yeri belirlenecek.'
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

İçişleri Bakanı Selami Altınok Doğu ve Güneydoğu kentlerine yaptığı ziyaretleri sürdürüyor. Bakan Altınok Gaziantep Valisi Hasan Altınok'u makamında ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı yeri belirlenmiş bir sandığın olmadığını, 1 Kasım seçimleri için sandıkların yerlerinin belirleneceğini ifade etti. 

Bakan Altınok sandıkların yerinin belirlenmeden taşınmasını tartışmayı anlamsız bulduğunu belirterek yeri belirlenecek sandıklar için de her türlü güvenlik önlemini alacaklarını söyledi. 

Bakan Altınok konuşmasında terör olaylarına değinerek her türlü tehdide karşı güvenlik güçlerinin gereken cevabı verdiğini ve vermeye devam edeceğini belirtti.

İçişleri Bakanı Selami Altınok'un değerlendirmesi YSK'nın sandık taşıma taleplerini reddettiği yönündeki açıklaması ile aynı saatlerde gerçekleşti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.