İşte Demokrat Parti'nin referandum kararı

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye’nin milli önceliklerini ön plana alması gerektiğini kaydederek 16 Nisan'da yapılacak referandumda kullanacakları oyu açıkladı.

İşte Demokrat Parti'nin referandum kararı
27 Mart 2017 Pazartesi 16:33

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, “Nasıl ki Çanakkale’de ecdadımız hep bir ağızdan ‘hayır’ diyerek bir vatanın sahibi olduysa, bugün de bir olarak, tek yumruk olarak ‘hayır’ diyerek yeniden bu ülkenin sahibi olacağız.” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin Eskişehir İl Başkanlığınca Gar Düğün Salonunda düzenlenen “Demokratlarla Referanduma Doğru” konulu toplantıda, Türkiye’nin milli önceliklerini ön plana almasını istediğini kaydederek, “İçimizden ya da dışımızdan, siyasi olarak ülkenin operasyonlara açık olmasının bedelini millet değil suçlular ödemelidir. Savaşlarla, şiddetlerle maalesef ki bölgemiz tekrar şekil aldırılmak istenmektedir. AK Parti’nin uzun yıllardır uyguladığı siyaset neticesinde güney sınırımızda terörizm organizasyonlarıyla komşu olur hale geldik. 3 milyondan fazla mülteciyi mecbur olduğumuz için bağrımıza basmak zorunda kaldık. Doğu bölgemizde yaşananlar aşikar. Türkiye, gelecek endişesi olan bir ülke haline geldi.” dedi.

Uysal, iktidarın MHP hakkında söylediklerini unuttuğuna, şimdi referandumda birlikte hareket etme kararı aldıklarını işaret eden Uysal, ''Anayasa değişikliğiyle tek adam rejimi getirmek istiyorlar. Nasıl ki Çanakkale’de ecdadımız hep bir ağızdan ‘hayır’ diyerek bir vatanın sahibi olduysa, bugün de bir olarak, tek yumruk olarak ‘hayır’ diyerek yeniden bu ülkenin sahibi olacağız.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.