Ankara referandum sonuçları 2017 - Evet, hayır oranları kaç oldu?

Milyonlarca seçmen sabah saatlerinde oylarını kullanmaya başladı. Türkiye referandumdan evet mi yoksa hayır mı çıkacağını merakla beklemeye başladı. 'Ankara 2017 referandum sonuçları ne olacak', 'Ankara'da evet mi hayır mı yüksek', 'Oy oranları kaç' gibi en merak edilen soruların cevabı yasaklar kalktığı anda kamusaati.com'da olacak...

Ankara referandum sonuçları 2017 - Evet, hayır oranları kaç oldu?
16 Nisan 2017 Pazar 18:58

Türkiye genelinde seçmenler oylarını kullandı. 2017 referandum sonuçlarını milyonlar vatandaş merakla başladı. En merak edilen illerin başında gelen başkent Ankara'da referandum sonuçları ne oldu? Ankara'da evet mi önde hayır mı? Evet, hayır oy oranları kaç oldu? Vatandaşların merakla beklediği oy sonuçları seçmen yasakları kalktığı anda haberimizden ulaşabileceksiniz.  

Türkiye'de toplam 55 milyon seçmenin 2017 anayasa değişikliği referandumunda oy kullanması bekleniyor. Bu seçmenlerden yaklaşık 10 milyonu başkent Ankara'da kullanacak?

Ankara 2017 referandum sonuçları

Referandum yasaklarının kalkması ile Ankara'nın anayasa değişikliği referandum oy sonuçları açıklanacak. Anlık olarak sonuçlar yenilenecek...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.