Sırt ağrısı nedeniyle 4 hastane gezdi

Sırt ağrısı nedenlerinden dolayı 4 hastane gezen ama yine çare bulamayan bir TÜRK daha!

Sırt ağrısı nedeniyle 4 hastane gezdi
12 Ocak 2016 Salı 06:43

Sırt ağrısı nedenlerinden dolayı 4 hastane gezen ama yine çare bulamayan bir TÜRK daha! 

Yüksek tansiyon ve sırt ağrısı sebebiyle 37 yaşlarındaki Melek Bulut, 24 saat içinde Havza ve Samsun'da 4 sağlık kurumu ve bir özel klinik dolaştı.Kuvvetli ağrısı olan hastaya öncelikle adele ve eklem rahatsızlığına karşı tedavi uygulandı ancak ağrısı son bulmayan Bulut, nihai olarak müracaat ettiği OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Prof . Dr. Mustafa Kemal Demirağ ve Opr. Dr. Serkan Burç Deşer vesilesiyle şifa buldu. Genç yaşta yüksek tansiyon yer alması doktorların ilgisini çekti. Bunun için kalbin ana damarı olan aort damarı yırtılmasından şüphelenildi. İlk çekilen bilgisayarlı tomografide ve ekokardiyografide kalpten çıkan aort damarında yırtık saptama edilemeyen hasta gözlem altında tutulmaya aynı ritimde devam edildi. Tomografisi tekrarlandığında en nihayetinde hastanın gerçek tanısı konuldu. Ivedi olarak operasyona edinilen hastanın, yırtık olan aort damarı suni damar ile değiştirildi. Oldukça Başarılı geçtiğimiz operasyonu ardından erken dönemde taburcu oldu .

BULUT, DOKTORLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Sırt ağrısı şikayeti ile sağlık kurumu hastane gezinen Melek Bulut tedavi sonrası çilesinin nihai bulduğunu açıkladı . Bu zaman zarfında çok sorun çektiğini belirten Bulut, Prof . Dr. Mustafa Kemal Demirağ ve Opr. Dr. Serkan Burç Deşer'e çok teşekkür ettiğini ifade etti .

DEMİRAĞ: "TANI VE ACİL TEDAVİDE GÜÇLÜK YAŞANMAKTADIR"

Hastalık ile ilgili bilgi verici Prof . Dr. Mustafa Kemal Demirağ, " Şuanki hastalığın, genellikle yaşlılarda rastlanması ve ender görülen bir rahatsızlık olması sebebiyle tanı konulması ve ivedi rehabilitasyonunda güçlük yaşanmaktadır. Deneyim ve sabır bu benzeri aort damarı yırtılan genç hasta olanların tanısının konulmasında çok mühimdir ve yüksek olan ameliyat riskini düşürmektedir" dedi.

SELÇUK: "DOKTORLARIMIZ BÜYÜK ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR"

OMÜ Tıp Fakültesi Erişkin Hastanesi Başhekimi Prof . Dr. Mustafa Bekir Selçuk, "Hastanemiz kalk damar cerrahisi bölümünde asistan yokluğuna rağmen bölge hastanelerinde yapılamayan bunun benzeri zor ameliyatlar büyük bir özveriyle öğretim üyesi hocalar tarafından yapılmaktadır. Asistan doktor olmadığından, ameliyat sonrası operasyonu yapan hocalar gece nöbete kalmaktadır. Özverili çalışmalarından dolayı Prof . Dr. M. Kemal Demirağ ve Opr. Dr. S. Burç Deşer'e teşekkürlerimi sunuyorum" diye söyledi .


Etiketler; #Sırt ağrısı
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.