Kadın Sağlık Sorunlarına Dair

Kadın Sağlık Sorunlarına Dair
30 Mayıs 2017 Salı 18:57

Ankara’da Op. Dr. Uzay YILDIRIM ile bir araya geldik. Kızlık zarından, vajina beyazlatma, genital estetiğe kadar her şeyi konuştuk.

Merkezinizde hangi uygulamalar yapılmaktadır?

Kadın hastalıkları alanına giren tüm tedaviler uygulanmaktadır. Tüp bebek, aşılama, doğum, genital estetik, kızlık zarı dikimine kadar bütün tedaviler uygulanmaktadır.

Kızlık Zarı Dikimi çok sık tercih ediliyor mu?

da çok sık yaptığımız bir işlem değildir. Tercih edildiği durumlar genellikle genetik yapı gereği doğuştan zarı olmayan, mecburi ameliyat sebebiyle (yumurtalık) kızlık zarı olmayan, yaşadığı kaza vs. sebebiyle kızlık zarı olmayan kadınların tercih ettiği bir işlemdir. Evlilik yaptığında bu duyguyu yaşamak isteyen kadınlar bu gerekçelerle merkezimize başvurmaktadırlar. Kızlık zarı dikimi Ankara kliniğimizde yapılan bir işlemdir. Yaklaşık 30 dakika kadar sürmektedir.

Genital Estetik Nedir?

birçok işlemin genel adıdır. Vajinada yaşanılan değişiklikler, sağlık sorunları, yan etkiler genital estetik uygulamalarıyla tedavi edilmektedir. Genital estetik vajina daraltma, vajina beyazlatma, sıkılaştırma gibi birçok uygulama ile yapılmaktadır.

Vajina Beyazlatma nasıl bir işlemdir?

Vajina Beyazlatma, genital bölgede yaşılan renk değişikliğinin giderilmesi işlemidir. İlerleyen yaşlarda, idrar kaçırma sorunlarında, mantar vs hastalıkların etkileriyle, doğum kontrol hapları, ağda gibi sebeplerden dolayı vajinada kararlamalar ortaya çıkabilmektedir. Bu alan geniş olduğunda beyazlatma işlemi ile tedavi edilmektedir. bu sebeplerden dolayı tercih edilmekte ve uygulanmaktadır. Ameliyatsız lazer ile bu renk değişikliği kısa sürede ortadan kaldırılmaktadır. Kadın hastalıkları hem sağlık sorunu hem de estetik sorun olarak ortaya çıkar. Zaman geçtikçe, yaş ilerledikçe, vücut deformasyona uğradıkça birçok etkiyle sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Doğum, hamilelik, evlilik gibi yaşanılan her güzel şey genetik yapı gereği kadında fizyolojik değişikliklere yol açabilir. Bu gibi durumlarla karşılaşan kadınlar hayata pozitif bakmaya devam etmelidir. Evliliğinizde sizi mutsuz eden genital sorunların çok kolay çözümü olduğunu unutmamalısınız. Bu durumlarda doğru ve güvenilir merkezlerdeki uzman hekimlerden yardım alabilirsiniz. Mutlu olmak, sağlıklı olmak sizin elinizde… Ciddi sağlık sorunu yaşamak değil, kendinizi mutsuz ettiğiniz her durumda kendinize özen göstermeli ve dilediğiniz gibi yaşamanın yollarını aramalısınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.