HACAMAT büyük bir tedavi seçeneği daha!

HACAMAT hakkında uzmanlar yeni bir tedavi seçeneği olduğu ve büyük hacamat tedavisi olduğunu açıkladı.

HACAMAT büyük bir tedavi seçeneği daha!
12 Mart 2016 Cumartesi 20:49

HACAMAT hakkında uzmanlar yeni bir tedavi seçeneği olduğu ve büyük hacamat tedavisi olduğunu açıkladı.

Son yıllarda alternatif tıp çerçevesinde oldukça rağbet gören 5 bin yıllık tedavi metodu hacamat ile hastalar şifa buluyor.
Vücuttaki kirli kanların atılması yöntemiyle, eski bir tedavi şekli olan hacamat tedavisine ilgi giderek artıyor. Derinin neşter yardımıyla çizilip ağzı geniş bir bardak veya kavanozla vakumlanması ve emme ile kanın çekilmesiyle yapılan hacamattan çok sayıda kişi şifa bulduğunu belirtti. Daha çok baş Ağrısı, migren, bel ve boyun fıtığı olmak üzere çok sayıda hastalığın tedavisinde hacamatın fayda sağladığını kaydeden Şirin Aras, “2006 yılında Suudi arabistan’da işin uzmanlarından hacamat tedavisini öğrendim. Aktif olarak 3 yıldır bu işi yapıyorum. Hacamat, Peygamberimizin sağlıkla ilgili bizzat tatbik ettiği sünnettir. 5 bin yıllık tedavi metodudur. Alternatif tıp metodu olarak çok sayıda insanımızın müracaat ettiği bir tedavi şeklidir. Hacamat yaptığım insanların çoğu çok şükür iyi oldu" dedi.
ARKADAŞLARINA TAVSİYE EDİYOR
Manisa Celal Bayar Üniversitesinde öğrenci olan Mehmet Evkaya, yaklaşık iki yıldır sinüzit rahatsızlığı olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Duş aldığım zaman sokağa çıkamıyordum. Havalar soğuk olduğunda devamlı başım ağrıyordu. Ameliyat oldum fakat iki ay sonra ağrılarım tekrar başladı. Üç seans hacamat yaptırdım. Şükür, sonucunu aldım. Ağrılarım yarı yarıya azaldı. Sırtımda ağrılar vardı oraya yaptırdım. O ağrılarım dindi. Bu yöntemle şifa bulduğum için arkadaşlarıma tavsiye ettim. Onlar da hacamata yöneldi.”
KİREÇLENMEYE İYİ GELİYOR
Dizlerinde kireçlenme olduğu için hacamat tedavisi yaptırdığını beyan eden Ömer Kılıçaslan ise, “Dizlerim ağrıyor ve üşüyordu. Oturup kalkarken, dizlerimi bükerken çok ağrı duyuyordum. İki seans hacamat tedavisi gördüm. Şükürler olsun iyileştim. Ağrısı olup şifa bulamayan, hastalığı olan herkese tavsiye ediyorum. Hacamat zaten sünnet olan bir tedavi metodu. Herkesin faydalanması gerekiyor” dedi. 


Etiketler; #HACAMAT
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.