Sağlık Bakanlığı'ndan formla ilgili açıklama

Sağlık Bakanlığı, aile hekimlerinin doldurdukları formla sorgulandığı iddialarıyla ilgili, "Bakanlığımız adaletsizlik oluşturacak herhangi bir uygulamaya izin vermemiştir ve vermeyecektir" şeklinde açıklamada bulundu.

Sağlık Bakanlığı'ndan formla ilgili açıklama
18 Ağustos 2016 Perşembe 19:21

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, basın kuruluşlarında "Aile hekimlerine formlu sorgu" başlıklı haberlerin yayımlandığı hatırlatıldı.Bunun üzerine yapılan açıklamada,
"11 Ağustos 2016 tarihinde İstanbul'un Esenler ilçesinde gerçekleşen benzer münferit bir olay sonrası yaptığımız basın açıklamasında vurguladığımız gibi Sağlık Bakanlığımızın böyle bir uygulaması yoktur. Bugünkü habere konu olan olayla ilgili Sağlık Bakanlığının herhangi bir talimatı bulunmamaktadır. Aile hekimlerine yönelik böyle bir uygulamamız yoktur. Konu Kocaeli Valiliği tarafından incelenmektedir. Bakanlığımız adaletsizlik oluşturacak herhangi bir uygulamaya izin vermemiştir ve vermeyecektir."şeklinde bilgi verildi.
Aynı zamanda açıklamada, Sağlık Bakanlığının FETÖ/PDY ile mücadelesine ilgili Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde ve hukuki çalışma zemininde kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.