Karın ağrısıyla gittiği hastanede kolon kanseri çıktı!

Karın ağrısıyla gittiği hastanede kolon kanseri çıktığı bildirildi.

Karın ağrısıyla gittiği hastanede kolon kanseri çıktı!
18 Ocak 2016 Pazartesi 23:00

Karın ağrısıyla gittiği hastanede kolon kanseri çıktığı bildirildi.

Şanlıurfa'da karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kanser olduğunu öğrenen hasta, başarılı bir ameliyat geçirdi. Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine bağlı Suruç Devlet Hastanesi Genel Cerrahi polikliniğine başvuran Mehmet Şahin (58) adlı hasta, karın ağrısı ve gaz gaita çıkışında yetersizlik nedeniyle gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi. Hasta aynı gün hastane cerrahları Fikri Ordu ve Reşat Doğan tarafından ameliyata alındı.

Ameliyat hakkında bilgi veren Doktor Fikri Ordu, "Yapılan tetkikler sonucunda transvers kolon kaynaklı 6 çarpı 8 santimlik solid kitle ve buna bağlı subileus saptandı. Kalın bağırsağın sağ bölümü ile sol bölümü arasında kalan kısma transvers kolon denir. Kalın bağırsağın tranvers kolonda yerleşen tümörlerinde lenfatik dokunun yeterli çıkarılması için genişletilmiş sağ hemikolektomi ameliyatı tercih edildi. Hastaya uç ileostomi yapılarak ameliyat sonlandırıldı. Hasta şu anda yoğun bakımda takip edilmektedir" şeklinde konuştu. Hasta Mehmet Şahin ise ameliyatı gerçekleştiren Suruç Devlet Hastanesi doktorlarından Fikri Ordu ve Reşat Doğan'a teşekkür etti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.