Cizre'de sağlık hizmeti verilemiyor

Terör örgütü üyelerinin açtığı hendekler vatandaşların sağlık hizmeti almasına engel oluyor.

Cizre'de sağlık hizmeti verilemiyor
12 Kasım 2015 Perşembe 12:52

 Cizre'de sokak aralarına hendek kazarak içine patlayıcı yerleştiren terör örgütü üyeleri mahallelerde yaşayan halkın hastanelere gitmesine de engel oluyor. Hastanelere giderken patlayıcı dolu barikat ve hendeklerden geçmek zorunda kalan vatandaşlar acil durumlar olmadıkça hastaneye dahi gitmiyor. 

112 Acil ekiplerinin mahallelere girememesi nedeniyle saatlerce yol yürümek zorunda kalan ağır hasta ve yaşlılar hastanelere ancak bu şekilde ulaşabiliyor. Saatlerce yürüdkten sonra sağlık hizmeti alabilen vatandaşlar teröristlere sert tepki gösteriyor. 

Kent içlerinde vatandaşların hayatlarını hiçe sayarak terör eylemlerine devam eden PKK en son Cizre Devlet Hastanesi'nin morg ve diyaliz ünitelerine roketli saldırı düzenlemişti. 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.