Acil Servis karantinaya alındı!

Silivri Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümüne gelen ve "aktif tüberküloz” teşhisi konulan bir hasta nedeniyle karantinaya alındı.

Acil Servis karantinaya alındı!
29 Kasım 2015 Pazar 23:36

Silivri Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü'ne gelen ve "aktif tüberküloz” teşhisi konulan bir hasta nedeniyle karantinaya alındı.

Henüz ismi öğrenilemeyen ve Aktif Tüberküloz tanısı konulan bir hastanın tetkiklerin ardından, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.


Hastane yetkilileri, hastanın şikayetleri üzerine yapılan tetkikler sonucunda "aktif tüberküloz” teşhisi konulduğunu ve hastanenin acil servis bölümünün saat 20.00 itibariyle karantinaya alındığını belirtti. Hastane personeline ve hastanedeki diğer kişilere önlem olarak maske dağıtıldı.

Dezenfekte sırasında acile gelen hastaların tedavileri poliklinikler bölümünde devam ediyor. "Aktif tüberküloz” teşhisi konulan hastanın tetkik sırasında kullandığı bölümler ve acil kısmı hastane görevlileri tarafından dezenfekte edildi.


Silivri Devlet Hastanesinin Acil Servis kısmının yaklaşık 01.30'dan sonra normale döneceği belirtilirken, Acil Servis girişi bariyerlerle çevrildi.


Etiketler; #silivri
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Bu çağda tüberküloz mu kaldı?