Vakıf Bağışlarından Öğrencilere Burs Verilmesi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına Yapılan Şartlı Bağışlardan Yüksek Öğrenim Öğrencilerine Burs Verilmesi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 17 Kasım 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vakıf Bağışlarından Öğrencilere Burs Verilmesi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik
17 Kasım 2016 Perşembe 09:27

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına Yapılan Şartlı Bağışlardan Yüksek Öğrenim Öğrencilerine Burs Verilmesi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 17 Kasım 2016 tarihli ve 29891 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

17 Kasım 2016 PERŞEMBE

Resmî Gazete

Sayı : 29891

YÖNETMELİK

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından:

 

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINA YAPILAN
ŞARTLI BAĞIŞLARDAN YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİNE
BURS VERİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK
YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 8/10/2011 tarihli ve 28078 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına Yapılan Şartlı Bağışlardan Yüksek Öğrenim Öğrencilerine Burs Verilmesi Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddesinde yer alan “31/12/2015” ibaresi “31/12/2016” olarak değiştirilmiştir.

MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 9 uncu maddesinin birinci fıkrasının (ç) bendinde yer alan “özürlü” ibaresi, “engelli” olarak, “özür” ibaresi “engel” olarak değiştirilmiştir.

MADDE 3 – Aynı Yönetmeliğin ekinde yer alan EK-1 Burs Başvuru Formu ile EK-2 Burs Yardımı Değerlendirme Kriterleri ekteki şekilde değiştirilmiştir.

MADDE 4 – Bu Yönetmelik 1/1/2016 tarihinden geçerli olmak üzere yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 5 – Bu Yönetmelik hükümlerini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı yürütür.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına Yapılan Şartlı Bağışlardan Yüksek Öğrenim Öğrencilerine Burs Verilmesi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.

17 Kasım 2016 tarihli ve 29891 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.





 


Etiketler; #vakıf bursları
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.