Türkiye ile Dominik arasında Turizm işbirliği

2 Şubat 2017 Perşembe günü Santo Domingo'da Türkiye ile Dominik Cumhuriyeti arasında Turizm alanında işbirliğine dair anlaşma imzalandı. Detaylar haberimizde...

Türkiye ile Dominik arasında Turizm işbirliği
25 Nisan 2017 Salı 09:00

"Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Dominik Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Turizm Alanında İşbirliği Anlaşmasının Onaylanması Hakkında Karar" bugünkü 25 Nisan 2017 tarihli ve 30048 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İki ülke arasında sağlanan bu anlaşmanın kararı ise 13 Mart 2017'de Bakanlar Kurulu tarafından onaylanmıştı.

Söz konusu anlaşma ile Türkiye ve Dominik hükümetleri turizm alanında iş birliğini artıracak, geliştirecek ve teşvik edecek. Taraflar her iki ülkedeki potansiyel yatırımcıları turizm olanakları konusunda bilgilendirerek, turizm pazarlama kuruluşlarına teknik destek sağlamak amacıyla iş birliği yapacak.

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Dominik Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Turizm Alanında İşbirliği Anlaşmasının Onaylanması Hakkında Karar için TIKLAYINIZ.

25 Nisan 2017 tarihli ve 30048 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.