TC Resmi Gazete - 25 Nisan 2017 Salı

25 Nisan 2017 tarihli ve 30048 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. HSYK'ya ait ilke kararları, Yargıtay Kararı, Danıştay Kararı ve dahası TC Resmi Gazete'de yerini aldı. Günlük Gazete'de neler var? Resmi Gazete Haberleri için bizi takip edin. Detaylar kamusaati.com adresinde.

TC Resmi Gazete - 25 Nisan 2017 Salı
25 Nisan 2017 Salı 09:50

25 Nisan 2017 tarihli ve 30048 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. TC Resmi Gazete'de hangi yönetmelik ve kararlar yer aldı? Resmi Gazete Haberleri ve daha fazlasına, kamusaati.com adresimizi takip ederek ulaşabilirsiniz. Bugünkü Resmi Gazete'nin Yargı bölümünde; Yargıtay Kararı ile Danıştay Kararı yer aldı. 25 Nisan 2017 Salı tarihli Günlük Gazete'nin bugünkü Yürütme ve İdare bölümünde ise Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Dominik Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Turizm Alanında İşbirliği Anlaşmasının Onaylanması Hakkında Karar, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ile Çin Halk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Arasında Sağlık Alanında İşbirliğine Dair Anlaşmanın Onaylanması Hakkında Karar yer alıyor.

Yönetmelikler bölümünde ise;

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Satın Alma ve İhale Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Beşeri Tıbbi Ürünlerin Ambalaj Bilgileri, Kullanma Talimatı ve Takibi Yönetmeliği, Dicle Üniversitesi Aile Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği, Hacettepe Üniversitesi Doku ve Organ Nakli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Hacettepe Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Mersin Üniversitesi Görsel-İşitsel Yapımlar Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği, bulunuyor.

Kararlar bölümünde;

4054 Sayılı Kanun Uyarınca Anonim ve Limited Şirketlerin Yapacakları Ödemelere İlişkin Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Özelleştirme İdaresi Başkanlığının Kararları, Hâkim ve Savcıların Derece Yükselmesi Esaslarına İlişkin Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) İlke Kararı ile Birinci Sınıfa Ayrılan ve Birinci Sınıf Olan Hâkim ve Savcıların Çalışmalarının Değerlendirilmesi Esaslarına İlişkin Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) İlke Kararı, yayımlandı. 


25 Nisan 2017 tarihli ve 30048 sayılı Resmi Gazete 

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
 
MİLLETLERARASI ANDLAŞMALAR

2017/10019   Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Dominik Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Turizm Alanında İşbirliği Anlaşmasının Onaylanması Hakkında Karar
2017/10028   Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ile Çin Halk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Arasında Sağlık Alanında İşbirliğine Dair Anlaşmanın Onaylanması Hakkında Karar
 
YÖNETMELİKLER
—  Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Satın Alma ve İhale Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
—  Beşeri Tıbbi Ürünlerin Ambalaj Bilgileri, Kullanma Talimatı ve Takibi Yönetmeliği
—  Dicle Üniversitesi Aile Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
—  Hacettepe Üniversitesi Doku ve Organ Nakli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
—  Hacettepe Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
—  Mersin Üniversitesi Görsel-İşitsel Yapımlar Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
 
TEBLİĞLER
—  4054 Sayılı Kanun Uyarınca Anonim ve Limited Şirketlerin Yapacakları Ödemelere İlişkin Tebliğ (Tebliğ No: 2017/4)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (No: 2017/5)
—  Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 21/04/2017 Tarihli ve 2017/ÖİB-K-42 Sayılı Kararı
—  Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 21/04/2017 Tarihli ve 2017/ÖİB-K-43 Sayılı Kararı
 
İLKE KARARLARI
—  Hâkim ve Savcıların Derece Yükselmesi Esaslarına İlişkin Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu İlke Kararı (No: 675/1)
—  Birinci Sınıfa Ayrılan ve Birinci Sınıf Olan Hâkim ve Savcıların Çalışmalarının Değerlendirilmesi Esaslarına İlişkin Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu İlke Kararı (No: 675/2)
 
YARGI BÖLÜMÜ
 
YARGITAY KARARI

—  Yargıtay 8. Hukuk Dairesine Ait Karar
 
DANIŞTAY KARARI
—  Danıştay Onbirinci Dairesine Ait Karar
 
 
İLÂNLAR
a - Yargı İlânı
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c - Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri


25 Nisan 2017 tarihli ve 30048 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.