Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Yönetmelik Değişikliği

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Eğitim Merkezi Komutanlığı Temin Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete Haberlerinde yayımlandı. İşte detaylar...

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Yönetmelik Değişikliği
18 Nisan 2017 Salı 08:15

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Eğitim Merkezi Komutanlığı Temin Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 18 Nisan 2017 tarihli ve 30042 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete Haberleri için sitemizi takip ediniz...

18 Nisan 2017 SALI
Resmi Gazete
Sayı : 30042

YÖNETMELİK

İçişleri Bakanlığından:

JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI EĞİTİM
MERKEZİ KOMUTANLIĞI TEMİN YÖNETMELİĞİNDE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 8/11/2016 tarihli ve 29882 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Eğitim Merkezi Komutanlığı Temin Yönetmeliğine 47 nci maddeden sonra gelmek üzere aşağıdaki 47/A maddesi eklenmiştir.
“Sınav ücretleri
MADDE 47/A –
(1) SUEM ve ASEM için başvuruda bulunan adaylardan Başkanlıkça belirlenen miktarda sınav ücreti alınır. Ücretler Başkanlık Döner Sermayesi İşletmesi Müdürlüğü hesabına yatırılır. Şehit veya gazi eş ve çocuklarından sınav ücreti alınmaz.”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini İçişleri Bakanı yürütür.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Eğitim Merkezi Komutanlığı Temin Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.

18 Nisan 2017 tarihli ve 30042 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.