6 kuruma ait dolu/boş kadrolar

Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Ait Kadrolarda Düzenleme Yapılması Hakkında Karar, bugünkü 25 Kasım 2016 tarihli sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

6 kuruma ait dolu/boş kadrolar
25 Kasım 2016 Cuma 09:00

Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Ait Kadrolarda Düzenleme Yapılması Hakkında Karar, bugünkü 25 Kasım 2016 tarihli ve 29899 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bugünkü Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında 6 kamu kurumuna ait kadro düzenlemesi yer aldı. Kurumların dolu/boş kadro kararnamesi, kamu kurumlarının orta ve uzun vadeli personel alım ihtiyaçlarına yönelik düzenlemelerdir ve hemen memur yapılacağı anlamına gelmez.

6 Kuruma ait Dolu/boş kadro kararnamesinde yer alan kurumlar şu şekildedir:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu, TODAİE Genel Müdürlüğü, Savunma Sanayii Müsteşarlığı.


Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Ait Kadrolarda Düzenleme Yapılması Hakkında Karar ve bu kurumların dolu/boş kadro düzenlemesini görmek için TIKLAYINIZ.

25 Kasım 2016 tarihli ve 29899 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.