2 Eylül 2016 Atama kararları - Resmi Gazete Atama Kararları

TCMB Başkan Yardımcılığı ile birlikte 3 Bakanlığa atama yapıldı. Başbakan Yardımcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarına Ait Atama Kararları, bugünkü 2 Elül 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

2 Eylül 2016 Atama kararları - Resmi Gazete Atama Kararları
02 Eylül 2016 Cuma 12:50

2 Eylül 2016 Resmi Gazete atama kararları. Bugünkü Resmi Gazete'de TCMB Başkan Yardımcılığı ile birlikte 3 Bakanlığa atama yapılmasına ilişkin kararlar yayımlandı. Başbakan Yardımcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarına Ait Atama Kararları, bugünkü 2 Elül 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.


Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan (Guvernör) Yardımcılığına Dr. Emrah Şener atandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında açık bulunan birinci derece kadrolu Bakanlık Müşavirliğine Hüseyin Baştürk atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Salih Başparmak atandı. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliklerine Faruk Çakmak ve Bakanlık Müşaviri Dr. Müslüm Beyazgül atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan birinci derece Bakanlık Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Sefer Yılmaz atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan birinci derece Bakanlık Müşavirliğine, Müsteşar Yardımcısı Nermin Kırım atandı.


Atama Kararları için TIKLAYINIZ


2 Eylül 2016 tarihli 29819 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.