Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “devlet günü” mesaisi 9.5 saat sürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan “devlet günü” olarak nitelendirdiği gününde tam 9.5 saat mesai yaptı. Erdoğan her haftanın bir gününü “devlet günü” olarak belirledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “devlet günü” mesaisi 9.5 saat sürdü
07 Nisan 2016 Perşembe 23:44

Cumhurbaşkanı Erdoğandevlet günü” olarak nitelendirdiği gününde tam 9.5 saat mesai yaptı. Erdoğan her haftanın bir gününü “devlet günü” olarak belirledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, günün ilk ziyareti olarak çeşitli illerde çalışan polis memurlarını kabul etti. Polis Teşkilatı’nın 171. Yılı olması nedeni ile kabul edilen polislerin programı 1 saat 10 dakika sürdü. 12:10’da başlayan görüşme 13:20’de sona erdi. Erdoğan programda paralel yapı, terör olayları, Avrupa Birliği ile Sığınmacı anlaşması ve Suriye krizine değindi.
Daha sonra Erdoğan MİT Müsteşarı olan Hakan Fidan’ı kabul etti. Görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere birçok uluslar arası ve bölgesel sorunlar konuşuldu. Daha sonra Erdoğan Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konsey Üyesi Mladen İvaniç ile Külliye’de görüştü. Görüşmede iki ülke arasında ki ilişkiler konuşuldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu kabul etti. 1 saatten daha fazla süren görüşmede liderler güncel konular konuştu. Sonra da Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı’nı kabul etti.
Günü kapatmadan önce son olarak da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ı kabul etti. Görüşmede ise terör operasyonları ile ilgili son bilgiler aktarıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.