Ziraat Bankası personel alımı 2016 - Başvuru şartları ve detaylar

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Ziraat Bankası banka bünyesinde çalıştırılmak üzere personel alımı yapacaktır. Bankaya alınacak personel servis görevlisi olarak istihdam edilecek. İlanla ilgili tüm detaylar haberimizde.

Ziraat Bankası personel alımı 2016 - Başvuru şartları ve detaylar
15 Ocak 2016 Cuma 14:41

Ziraat Bankası 2016 yılı için personel alım ilanlarından ilkini yayımladı. Bu ilana göre Ziraat Bankası bünyesinde çalıştırılmak üzere 200 personel alımı yapılacak.  Peki Ziraat Bankası eleman alım şartları neler ve Ziraat Bankası hangi pozisyonda eleman arıyor? Haberimizin detayını okuyarak ilanla ilgili tüm detayları öğrenebilirsiniz.

Ziraat Bankası personel alımına ilişkin hazırlıklarını tamamladı ve 10 yeni şube ile açılış yapacağını duyurdu. Bu 10 yeni şube için bankanın ilk etapta, personel alımı 2 bin kişi olacak. Ziraat Bankası alacağı 2 bin personelin tamamını yıl sonuna kadar yapmayı planlıyor. Çok sayıda ilde hizmet vermek ve işsizliği azaltmak isteyen Ziraat Bankası, aldığı personele mevki yükseltme şansı da tanıyacak.

ZİRAAT BANKASI’NIN ADAYLARDA ARADIĞI KRİTERLER...

Yıl sonuna kadar 2 bin personel alarak iş istihdamı oluşturmaya hedefleyen Ziraat Bankası, adaylarda şu özellikleri arıyor:

​​​​​ -Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, yabancı uyruklular için Türkiye’de çalışma izni almış olmak.

-18 yaşını doldurmuş olmak.

-Bankacılık Kanunu'na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak.

-Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak.

-Banko Asistanı görev pozisyonlarında çalışacak personel hariç, üniversitelerin 2-4 yıllık eğitim veren fakülte veya yüksekokullarından veya bunlara denkliği yetkili makamlarca onaylanmış yabancı ülkelerdeki fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak.​​

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Hangi illere alınacak.