Türk Telekom iş ilanları 2016

Ülkemizin en büyük kurumlarından birisi olan Türk Telekom vasıflı – vasıfsız bir çok personel arıyor. Türk Telekom ‘da sizin vasıflarınıza uygun bir iş mutlaka var…

Türk Telekom iş ilanları 2016
01 Şubat 2016 Pazartesi 02:45

Telekomünikasyon sektörünün gelişmesi ile bu sektöre olan personel ihtiyacı da bir hayli arttı. Bu sektörde en büyük yatırımlardan ve şirketlerden birisi olan Türk Telekom 2016 yılında da personel, işçi alımına devam ediyor. 

Şöför, analist, çağrı merkezi ve daha bir çok alanda eleman arayışı sürüyor. Türk Telekom personel alımına 2016 yılı boyunca devam edecek. 

Lise ve Üniversite mezunu her alandan alımlar yapılacak. Türk Telekom iş ilanlarına ulaşabilmek ve tüm ilanlarda istenilen kriterleri görmek için alt kısımdaki linke tıklayabilir ve sizlere uygun olan ilanları inceleyebilirsiniz.


Türk Telekom 2016 Personel Alım İlanları İçin Tıklayınız

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
islim yetkin - 8 yıl önce
ege üniversitesi bergama myo giyim üretıim teknolojisinden mezun oldum iç gimde çaliştım 10 ay okuldan dolayı bıraktım