Teknoloji Bakanlığı ve TİKA personel alımı yapacak

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanlığına sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Teknoloji Bakanlığı ve TİKA personel alımı yapacak
18 Mayıs 2016 Çarşamba 12:00

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanlığı sözleşmeli personel alacak. Konuya ilişkin Resmi Gazete'de yer alan ilana göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına 4 sözleşmeli bilişim personeli, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığına (TİKA) ise 15 sözleşmeli personel alınacak.

İlan bugünkü 18 Mayıs 2016 tarihli ve 29716 sayılı Resmi Gazete'de yer aldı. Söz konusu ilanda, Bakanlığın Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına 4 sözleşmeli bilişim personeli alacağı kaydedildi. Pozisyon için yapılacak sınava bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ile endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olanlar 1 Haziran'a kadar başvuruda bulunabilecek.

TİKA'ya da 15 sözleşmeli personel alınacak, başvurular 23-27 Mayıs tarihlerinde yapılabilecek.

Başvuru koşulları ve sınav konuları hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler, www.sanayi.gov.tr ve www.tika.gov.tr adreslerinden detaylara ulaşabilirler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.