TEİAŞ 111 personel alımı ilanı yayınladı

TEİAŞ 111 işçi alımı gerçekleştirecek. Peki başvuru şartları neler? Elektrik ve Elektronik Teknisyeni alımı ile ilgili merak edilenler haberimizde.

TEİAŞ 111 personel alımı ilanı yayınladı
10 Ocak 2017 Salı 11:30

Türkiye Elektirik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) bünyesinde çalıştırmak üzere 111 daimi işçi alacağını açıkladı. TEİAŞ, Elektrik ve Elektronik Teknisyeni alımı gerçekleştirecek. Peki Başvuru Şartları neler, hangi illere alım yapılacak. İşte tüm merak edilenler haberimizde.

TEİAŞ'ın İşçi İlanı şu şekilde;

"Şirketimizin taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre 98 Elektrik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektrik – Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü – Yüksek Gerilim Sistemleri – Endüstriyel Bakım Onarım mezunu) ve 13 Elektronik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektronik -Haberleşme Sistemleri – Otomasyon Sistemleri mezunu) olmak üzere toplam 111 Teknisyen alınacaktır.

İşe alınacak Teknisyenlerin çalıştırılacağı işyeri, ili ve sayısı aşağıda belirtilmiş olup işgücü talebine başvurmak isteyenlerin Türkiye İş Kurumu’nun web sayfasında 16.01.2017 tarihinde yayımlanacak ilanları takip etmesi gerekmektedir."

TEİAŞ İşçi Alımı şu şekilde;


Etiketler; #TEİAŞ
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.