Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı

Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan vererek duyurdu. 55 personel alımı yapacak olan üniversite KPSS (B) grubu puan sırası ile alım yapacak.

Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı
07 Ağustos 2017 Pazartesi 14:42

Süleyman Demirel Üniversitesi,  Hastane Başmüdürlüğünde istihdam etmek için 55 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sırasının esas alınacağı personel alımı için 15 günlük başvuru süresi tanındı.  

İlanda başvurunun nasıl yapılacağı şöyle anlatıldı:"Adayların Süleyman Demirel Üniversitesi internet sayfasından www.sdu.edu.tr temin edecekleri başvuru formunu; ilanda belirtilen unvanı ve sıralardan hangisine müracaat edeceklerini belirterek, yukarıda istenilen belgeler ile birlikte (onaylı veya aslı görülmek şartıyla fotokopisi) Üniversitemiz Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapılacaktır. Adaylar sadece bir unvan için başvuru yapacaklardır. Birden fazla başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır. Posta, Fax veya internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Not: Müracaat süresinin son günü resmi tatil gününe rastlaması halinde takip eden iş gününün mesai bitimine kadar (17:30) müracaat kabul edilecektir."

Başvuru için genel şartlar şöyle:

-  Başvuru yapacak adaylar yukarıda belirtilen şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

- 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak, Lisans mezunlarında KPSSP3 puanı, ön lisans mezunlarında KPSSP93 puanı esas alınacaktır.

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

- Başvuracak adayların durumunun; 5917 sayılı Kanunun 47’nci maddesinin beşinci fıkrasının (a) bendinin 2’nci alt bendi gereğince, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması,

- Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Atamaları yapılmış iseatamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

Başvuru için gereken belgeler:

Başvuru formu, nüfus cüzdanı fotokopisi, mezuniyet belgesi fotokopisi, 2016 KPSS (B) sınav sonuç belgesi, mesleki tecrübe belgesi(SGK hizmet dökümü), perfüzyonist yetki belgesi(Sağlık Bakanlığınca Onaylı) gerekmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.