Sağlık Bakanlığı personel alımı

2016 KPSS ile Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacağını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı personel alımı
01 Şubat 2016 Pazartesi 19:45

Sağlık Bakanlığı 4 bin 920 kişiyi kadrosuna alacak. 2016 KPSS puanı ile alımların yapılacağı Bakanlık tarafından duyuruldu.

Sağlık hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yürütülmesi için sözleşmeli sağlık personeli istihdamı yapılacak. Bu anlamda Bakanlar Kurulunun kararı da Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Söz konusu kurumlar olan Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumuyla Türkiye Hudut ve Sahil Güvenlik Genel Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere 11 bin 173 sözleşmeli personel alınacak. Bu kurumlarda 5 bin 238 kişinin uzman olarak ve 11 bin 92 kişinin tabip olarak işe alınacağı bildirilirken 5 hemşire, 69 sağlık memuru, 3 ebe ve 1 diş tabibine de sözleşmeli iş şansı doğacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.