OSB Lise ve Önlisans Personel alım başvuruları için bugün son gün

Önlisans mezunları için 2014 KPSS (B) grubu KPSSP93, ortaöğretim mezunları için 2014 KPSS (B) grubu KPSSP94 puan türü sıralaması esas alınacak.

OSB Lise ve Önlisans Personel alım başvuruları için bugün son gün
08 Ocak 2016 Cuma 11:04

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Ankara birimlerinde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B’li olarak 36 personel başvuruları 21 Aralık 2015’te başlamıştı. 8 Ocak 2016 başvuru son günü.

8 Ocak 2016 tarihine kadar Ankara Orman Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Personel Şube Müdürlüğüne bizzat elden teslim edilmesi gerekmektedir. Şahsen yapılmayan başvurular kabul edilmeyeceği duyurulmuştur.

Başvuru İçin Genel Şartlar Şu Şekildeydi;

657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, 2- Müracaat tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamak.

Erkek adaylar için, askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

Belirtilen nitelikleri taşımayan ve belgeleyemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca, herhangi bir tarihte ibraz ettiği belgenin sahte veya geçersiz olduğu, gerçeğe aykırı belge düzenlediği anlaşılanların sözleşmeleri feshedilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır ve İdare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir denildi.

Başvuru İçin İstenen Belgeler:

Başvuru Formu ( online yapılmış ve ıslak imzalı), Özgeçmiş, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, İlgili KPSS puanını gösteren sınav sonuç belgesi, Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı sureti, 2 Adet vesikalık fotoğraf (son 6 ayda çekilmiş olması gerekli).

Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlan Metni İçin Tıklayınız

www.ormansu.gov.tr/osb/HaberDuyuru/Duyurular/15-12-18/Orman_Genel_M%C3%BCd%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC_S%C3%B6zle%C5%9Fmeli_Personel_Al%C4%B1m_%C4%B0lan%C4%B1.aspx

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.