Maliye Bakanlığı 300 Vergi Müfettiş Yardımcılığı ilanına çıktı

DPB, Maliye Bakanlığı 300 adet Vergi Müfettiş Yardımcılığı alım ilanını yayımladı. Başvurular 24 Nisan- 8 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Maliye Bakanlığı 300 Vergi Müfettiş Yardımcılığı ilanına çıktı
11 Nisan 2017 Salı 18:59

DPB, Maliye Bakanlığı 300 adet Vergi Müfettiş Yardımcılığı alım ilanını yayımladı.

Alım için açılacak sınava, 4-5 Temmuz 2015 ve 22-29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan KPSS'nin; KPSSP40, KPSSP54 ve KPSSP57 puan türlerinin herhangi birinden 80 ve üzeri alanlar girebilecek.

Giriş Sınavının yazılı bölümü 3-4 Haziran 2017 tarihlerinde Ankara'da sabah ve öğleden sonra olmak üzere dört oturum halinde yapılacak.

Başvurular ise 24 Nisan- 8 Mayıs 2017 tarihleri arasında, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının resmi internet sitesindeki Sınav Başvuru Formunu doldurmak suretiyle başvuracaklar. Adaylar doldurmuş oldukları Sınav Başvuru Formununun bilgisayar çıktısının imzalayarak kendi el yazılarıyla hazırladıkları özgeçmişleriyle birlikte yazılı sınav saatinden önce sınava girecekleri salonun görevlisine teslim etmeleri gerekmektedir.

İlanın detayları için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.