KYK, Yurtlarında bulunan işletmeler için personel alımı yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Kurumlardında hizmet veren, lokanta, kantin gibi küçük işletmeleri çalıştırmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. KYK küçük işletme personel alım şartları neler? GSB KYK personel alımı ile ilgili detaylar haberimizde.

KYK, Yurtlarında bulunan işletmeler için personel alımı yapılacak
11 Temmuz 2016 Pazartesi 08:15

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda hizmet veren, lokanta, kantin, çamaşırhane, berber, bayan kuaförü, fotokopi-kırtasiye, internet, terzi,spor salonu v.b. küçük işletmeleri çalıştırmak üzere işletici seçimi yapılacağı duyuruldu. GSB resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, GSB'ye bağlı yurtlarda, işletmelere personel alımı yapılacağı ve başvurunun 11 Temmuz 2016 yani bugün başlayacağı belirtildi. GSB'nin resmi internet sitesinden yaptığı duyuru şu şekilde;

Kurumumuza bağlı yurtlarda hizmet veren lokanta, kantin, çamaşırhane, berber, bayan kuaförü, fotokopi-kırtasiye, internet, terzi,spor salonu v.b. küçük işletmeleri çalıştırmak üzere işletici seçimi yapılacaktır.

İşletici seçimine ait esaslar ile işletici adaylarına yapılacak dosya satışı ve kabulü işlemleri 11-18 Temmuz 2016 tarihleri arasında Kurumumuz www.kyk.gov.tr sayfasında adresleri yer alan İl Müdürlüklerinde yapılacaktır.

İşletici adayları başvurularını şahsen yapmak mecburiyetindedirler. Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Seçime çıkılacak işletme yerleri bilgilendirme metni için tıklayınız
Seçime çıkılacak işletme yerlerinin listesi için tıklayınız

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.