KOSGEB Personel alımı ilanı

KOSGEB 2016 personel alımı ilanı yayınladı. KOSGEB resmi sitesinden yaptığı duyuruda bünyesinde çalıştırmak üzere 10 sözleşmeli personel alacağını durdu.

KOSGEB  Personel alımı ilanı
02 Mart 2016 Çarşamba 12:30

KOSGEB yayınladığı ilanda, 04-08 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacak sınav sonucuna göre tam zamanlı çalıştırılmak üzere 10 sözleşmeli bilişim personeli alacağını duyurdu. KOSGEB Sözleşmeli Personeli Alım İlanı 2016 personel alım ilanında bünyesinde çalıştırmak üzere, Ağ ve Sistem Yöneticisi, Bilgi Güvenliği Uzmanı, Yazılım Geliştirme Uzmanı, Yazılım Geliştirme Lideri, Veri Tabanı Programlama Uzmanı ve ve Web Tasarım Uzmanı alacağını duyurdu.

Başvurular KOSGEB internet sitesinde (www.kosgeb.gov.tr) yayımlanan ilan metninde yer alan "Başvuru Sistemine" eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmak suretiyle elektronik ortamda 21 Mart- 31 Mart 2016 gerçekleştirek. 

ALINACAK PERSONEL

- Bilişim Personeli: 10 Kişi

A-GENEL ŞARTLAR(NİTELİKLER)

- Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı genel şartları haiz olmak,

- Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,

- (b) bendinde belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin,

bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, (Bu kısımda belirtilen bölüm mezunları sadece 2 kat için başvuru yapabilirler)

- Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak (Mesleki tecrübenin belirlenmesinde; bilişim personeli olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) bendi ile 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ve özel kesimde Sosyal güvenlik kurumlarına prim ödemek suretiyle işçi statüsünde bilişim personeli olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri dikkate alınır)

- Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri zorunludur.

- Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise askerlik hizmetini yapmış veya ertelenmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak,

- Hizmetin gerektirdiği niteliklere, muhakeme yeteneğine ve temsil kabiliyetine sahip, yoğun iş temposuna ayak uydurabilen ve takım çalışmasına yatkın olmak.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER

- Başvuru Formu(Fotoğraflı),

- Öz Geçmiş(Detaylı),

- Lisans Diploması veya okul çıkış belgesinin aslı veya noter onaylı sureti (Belge aslının ibrazı halinde fotokopisi kurumumuzca onaylanabilecektir.)

- Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge,

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ ve TARİHİ

a) Başvuru ilan metni 01/03/2016 – 31/03/2016 tarihleri arasında KOSGEB internet sitesinde (www.kosgeb.gov.tr)) yayınlanacaktır.

b) Başvurular, 21/03/2016 - 31/03/2016 tarihleri arasında KOSGEB internet sitesinde (www.kosgeb.gov.tr)) yayımlanan ilan metninde yer alan "Başvuru Sistemine" eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmak suretiyle elektronik ortamda 31/03/2016 günü 23:59 „a kadar yapılacaktır. Adayların, fotoğraflarını ve mezuniyet belgelerini (eğitimini yurtdışında tamamlamış olanların ayrıca diploma denklik belgesini ve diğer belgelerini) elektronik ortamda taratıp başvuru formuna eklemeleri zorunludur.

c) KOSGEB internet sitesinde (www.kosgeb.gov.tr)) yayımlanan "Başvuru Formu" doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılan başvurular geçerli olup, ilanda  belirtilen şartlara uygun olmayan başvurular ile KOSGEB‟e elden, faks, e-mail veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

d) Giriş sınavını kazananlardan başvuru belgelerinde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve atamaları yapılmaz. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilir. Bu kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur. Ayrıca, bu şekilde KOSGEB‟i yanıltanların kamu görevlisi ise durumları çalıştıkları kurumlarına bildirilir.

İlanın tamamına ulaşmak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.