Korunmaya muhtaç çocukların tercih başvurusu uzatıldı

Devlet Personel Başkanlığı, korunmaya muhtaç çocuklar arasından kamuya 3220 personel alımında başvuru sürelerinin uzatıldığını duyurdu. Detaylar haberimizde;

Korunmaya muhtaç çocukların tercih başvurusu uzatıldı
13 Ocak 2017 Cuma 16:47

Daha önce haberimizde, Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında, korunmaya muhtaç çocuklar arasından kamuya 3220 kişi alınacağını duyurmuştuk ( Haber için TIKLAYINIZ). Devlet Personel Başkanlığı, bu konuya ilişkin başvuruların 20 Ocak 2017 saat 23:59'a kadar uzatıldığını duyurdu. Söz konusu duyuru şu şekilde;

''Bilindiği üzere 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun ek 1 inci maddesi kapsamında sosyal hizmet modellerinden yararlananlardan istihdam hakkını haiz olanların atanabilmesi için Devlet Personel Başkanlığınca 30 Aralık 2016-13 Ocak 2017 tarihleri arasında toplam 3220 kadro/pozisyon için tercih başvurusu alınacağı duyurulmuştu.

Hak sahiplerine ulaşılarak tercih yapacak aday sayısını artırmak ve hak sahiplerinin kılavuzu inceleyebilecekleri zamanı uzatarak tercihlerini hatasız bir şekilde yapabilmelerine imkan sağlamak üzere daha önce ilan edilen tercih tarihlerinde değişiklik yapılması gereği duyulmuştur. 

Bu itibarla, 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında gerçekleştirilen ve 13 Ocak 2017  Cuma günü 23:59 da sona ereceği belirtilen tercih işlemlerinin son başvuru tarihi 20 Ocak 2017 saat 23:59 olarak değiştirilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Detaylı bilgi için ve başvuruda bulunabilmek için TIKLAYINIZ.




 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.